MAUSUND festivalene

31.03.2011

Mausundfestivalene går av stabelen 6. til 9. juli. Fire dager med mulighet for kjempefiske. Masse pengepremier og gavepremier. Hver dag teller som egen konkurranse men både 2 og 4 mannslagene går samlet over alle dager. Klubben har reservert 12 overnattingsplasser på Sjøblomsten og har to opplegg.

Opplegg 1.

Avreise lørdag 2. juli med bil til Orkla hvor det bli laksefiske til mandag 4. juli. Deretter avreise til Mausund hvor vi planlegger privatfiske på tirsdag 5. juli. Retur med bil søndag, den 10. juli. Pris for opplegget er deling av drivstoff/bompenger/ferge, ingen overnattingskost eller fiskekost i Orkla. Overnatting på Mausund koster ca kr 350,- pr døgn. Dette opplegget er tilnærmet fullbooket men signaliser gjerne til arne.auestad@norskroyal.no dersom dette opplegget er interesant da det kan være folk som trekker seg.

Opplegg 2.

Her ordner folk transport opp og ned selv men blir med på overnatting på Sjøblomsten og ellers opplegget på stedet. Det er mulighet for fly til Trondheim og hurtigbåt/buss videre til Mausund.

 
For begge opplegg henviser vi til hjemmesiden til Trondheim HFK
www.fiskeklubb.com for info om priser, konkurranseregler, premiering etc. Det er først til møllen-prinsippet som gjelder med hensyn til overnatting på Sjøblomsten. Send mail til undertegnede når du har bestemt deg og senest 1. mai. Innbetaling av startkontigent vil skje til klubben senest 10. mai og klubben sender deretter samlet påmelding med lag innen påmeldingfristen til Trondheim HFK som er satt til 20. mai. Dersom innbetaling ikke har skjedd innen fristen 10. mai vil plassen bli fordelt videre til nestemann på listen.

Når det gjelder lag vil klubben ta disse ut etter den 10. mai. Klubben kontaktperson er undertegnede.

 Skitt fiske

 Arne Auestad - Styre medlem i NJHK